Nieuws

Suzuki Swift

Voorlopige prijzen nieuwe Suzuki Swift

Suzuki Nederland meldt de voorlopige prijzen van de nieuwe Swift. Nadat de onderhandelingen met de fabriek zijn afgerond maken ze de definitieve prijslijst bekend, maar die zullen hiervan nauwelijks afwijken.

Voorlopige prijzen nieuwe Suzuki Swift

De verkoop van de opgewaardeerde Suzuki Swift start op 3 september aanstaande en dan zal het verkrijgbare gamma uitsluitend bestaan uit de nieuwe 1.2 liter benzine met een vermogen van 94 pk. De 1.5 en de 1.3 diesel verdwijnen uit het aanbod.

Voorlopige prijzen
De nieuwe Suzuki Swift komt er zowel in drie- als vijfdeursuitvoering en in drie uitrustingniveaus: Base, Comfort en Exclusive. Prijzen beginnen bij € 10.999,- voor de 3-deurs Swift 1.2 Base. Als Comfort gaat deze € 12.799,- kosten. De meest luxeueuze, voor zover heden bekend, heeft een prijskaartje van € 14.199,-. De versie met vijf deuren is niet verkrijgbaar als Base en trapt dus meteen af met de Comfort die te boek zal staan voor € 13.299,-. De 5-deurs Swift 1.2 Exclusive moet € 15.499,- op gaan leveren. Alle genoemde modellen worden standaard gekoppeld aan een handbediende versnellingsbak. Een automatische transmissie is optioneel alleen te verkrijgen in combinatie met de beide 1.2 5-deursmodellen. De meerprijs bedraagt € 2.000,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Voorlopige prijzen nieuwe Suzuki Swift
Voorlopige prijzen nieuwe Suzuki Swift

Zoeken

Merk- & modeldossiers