Nieuws

Mercedes ophalen bij de fabriek

Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek

Wij gaan deze week ervaren hoe dat is! Via onze Twitter, Hyves en Facebook-pagina zullen wij uitgebreid verslag doen van de mogelijkheid om je eigen nieuwe Mercedes zelf op te halen bij de fabriek in Stuttgart.

Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek
Een bosje bloemen of een taart, we kennen het allemaal als we onze nieuwe auto ophalen. Maar een dergelijke aankoop verdient toch eigenlijk wel een wat meer bevoorrechte behandeling? Mercedes biedt sinds kort de mogelijkheid om je auto zelf op te halen bij de fabriek. En dan niet zomaar even de sleutels in ontvangst nemen, nee hoor, met een ware VIP-behandeling. En ook nog eens zonder meerprijs. 

Mercedes Museum
Op dag één reis je op eigen gelegenheid naar Stuttgart alwaar je incheckt in een luxe hotel op een steenworp van het Mercedes Museum. Die dag krijg je toegang tot het 16.500 vierkante meter grote museum waar ruim 120 jaar automobielgeschiedenis wordt weergegeven. Na het door Mercedes aangeboden diner kun je ´s avonds nog even nagenieten in en van Stuttgart.

Kundencenter en fabrieksbezoek
De volgende ochtend staat de aflevering op het programma. Je wordt per taxi naar het Kundencenter op het fabrieksterrein gebracht. Na een enerverende rondleiding van ruim twee uur door de imposante fabrieken staat vervolgens je nieuwe Mercedes voor je klaar. Aangezien de auto ook nog eens verzekerd is en op tijdelijke Duitse kentekenplaten staat kun je vervolgens binnen vijf dagen terugrijden naar Nederland. Een korte vakantie in het zuiden van Duitsland is er zomaar aan vast te knopen.

Wij gaan het ervaren!
Om zelf eens te ervaren hoe dat is en tegelijkertijd het indrukwekkende Mercedes Museum en de fabriek in Sindelfingen te bezoeken reizen wij woensdag en donderdag af naar Stuttgart alwaar wij een nieuwe demo-auto voor Mercedes Nederland op gaan halen. Vind je het leuk om ons te volgen? Via Twitter, Facebook en Hyves zullen wij je op de hoogte houden van onze ervaringen en uiteraard zullen wij na afloop uitgebreid verslag doen in woord en beeld.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek
Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek
Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek
Je nieuwe Mercedes ophalen bij de fabriek

Zoeken

Merk- & modeldossiers