Nieuws

BMW 5-serie (Touring)

Lekkage: M-spportpakket voor BMW 5-serie (Touring)

Alsof de 5-serie nog niet sportief genoeg zou zijn presenteert BMW binnenkort het M-sportpakket voor het model. Hoe we dat weten? Nou, iemand is weer ‘es niet zorgvuldig met zijn heimelijk documentatie omgegaan.

Lekkage: M-spportpakket voor BMW 5-serie (Touring)

De gelekte afbeeldingen laten een heldhaftige BMW 5-serie Touring zien met een flink aangedikt bodypakket. Een markante, uit de kluiten gewassen voorspoiler met uitgesproken luchtinlaten en aerodynamische zij-skirts maken onderdeel uit van het M-sportpakket. Aan de achterzijde minstens zo’n sportief tafereel met een kloeke bumper. De twee uitlaatpijpen staan de 5 Touring goed en ook de wielen mogen er wezen. Ze zijn standaard binnen het optionele pakket en meten 18 inch. Tegen extra bijbetaling is 19 inch te leveren.

Interieur
Er is niet alleen lekkers voor de carrosserie, ook binnenin straalt de toegenomen sportiviteit ervan af. Mooi geprofileerde sportstoelen, een driespaaks stuurwiel en donkere hemelbekleding afgewisseld met aluminium inlegstukken in het dashboard kleden het interieur sportief. Al rijdend zal men merken dat de auto wat straffer geveerd is. Het behoort allemaal bij het (nog) dynamischer maken van de 5-serie middels het M-sportpakket.

Wanneer het M-sportpakket voor de BMW 5-serie en 5-serie Touring beschikbaar is weten we niet. Het is nog wachten op de officiële informatie.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Lekkage: M-spportpakket voor BMW 5-serie (Touring)

Zoeken

Merk- & modeldossiers