Nieuws

Volkswagen Sharan

Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan

De nieuwe Volkswagen Sharan, die in september op de markt komt, is leverbaar vanaf € 37.490,-. In eerste instantie is er keuze uit drie motoren: de 1.4 TSI met 150 pk, de 2.0 TDI met 140 pk en de 2.0 TDI (170 pk).

Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan
De Sharan is ontworpen volgens de nieuwe designfilosofie van Volkswagen en draagt overduidelijk het familiegezicht. Waar het allemaal om draait bij een auto als deze is he veelzijdigheid van het interieur. Om te beginnen komt dat tot uiting in het feit dat er plaats is voor naar keuze vijf, zes of zeven personen. Dankzij het Easyfold-systeem is het meubilair op de tweede en derde zitrij eenvoudig in de wagenvloer te verzinken. In vijfzits configuratie biedt de Sharan al 809 liter bagageruimte. Door het verzinken van het meubilair is dit uit te breiden tot maar liefst 2.430 liter. De lengte van de bagageruimte bedraagt in dat geval 2,1 meter.

Motoren
Bij de marktintroductie in september zijn drie motoren voor de Sharan beschikbaar: de 1.4 TSI met 150 pk, de 2.0 TDI met 140 pk en de 2.0 TDI met 170 pk. Al deze motoren zijn voorzien van BlueMotionTechnologies met standaard directe brandstofinspuiting in combinatie met turbotechnologie, een start-/stopsysteem en een systeem voor het terugwinnen van remenergie. Elke Sharan wordt standaard geleverd met een handgeschakelde zesversnellingsbak – als optie is de DSG-transmissie met dubbele koppeling beschikbaar.

Ruime keuze
De nieuwe Sharan is leverbaar in de uitvoeringen Easyline (uitsluitend met de 1.4 TSI), Trendline, Comfortline en Highline. De standaarduitrusting geeft Volkswagen nog niet vrij, maar die is volgens eigen zeggen compleet. Interessante opties zijn een groot glazen panoramadak, ACC (Adaptive Chassis Control) en een automatisch inparkeersysteem. Uiteraard is ook een breed scala aan entertainmentsystemen beschikbaar.

Prijzen nieuwe Sharan
De Sharan is verkrijgbaar vanaf € 37.490,- (1.4 TSI BlueMotionTechnologies Easyline). De Sharan 2.0 TDI BlueMotionTechnologies (140 Pk) is er in Trendline-uitvoering vanaf € 42.290,-. De Sharan 2.0 TDI BlueMotionTechnologies (170 pk), die standaard in Comfortline-uitvoering en met DSG-versnellingsbak wordt geleverd, staat te boek voor € 49.490,-. De levering van de Sharan start in september. De nieuwe modellen zijn met onmiddellijke ingang te bestellen.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan
Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan
Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan
Prijzen nieuwe Volkswagen Sharan

Zoeken

Merk- & modeldossiers