Nieuws

Land Rover LRX

Land Rover LRX ook als vijfdeurs

Land Rover zal de nieuwe kleine Range Rover toch ook als vijfdeurs gaan leveren. Ondanks dat de conceptcar LRX enkel als driedeurs coupé werd getoond duiken er nu wereldwijd prototypes op van een vijfdeurs variant.

Land Rover LRX ook als vijfdeurs
Eind dit jaar is het zover, dan zal Land Rover een compleet nieuw model presenteren. Na de Defender, Freelander, Discovery en de beide Range Rover´s (Classic en Sport) wordt hiermee een zesde model aan het gamma toegevoegd. De verwachtingen zijn hooggespannen, want met de conceptcar LRX heeft Land Rover ons behoorlijk opgewarmd. Zeker nu bekend is geworden dat het productiemodel voor 95% overeen zal komen met de conceptcar verheugen wij ons op zijn komst.

Voorwielaandrijving
De ´baby Range Rover´ zal in september op de Autosalon van Parijs worden onthuld. Net als de Sport valt ook dit nog naamloze model onder het ´Range Rover´ label. Met zijn lengte van ongeveer 4,30 m zal het model echter wel fors kleiner zijn dan de beide andere Range Rover´s. Bovendien wordt er een 2.2 liter dieselmotor leverbaar en kan het model naar wens met enkel voorwielaandrijving worden uitgerust. Dat alles om het verbruik en de uitstoot zo laag mogelijk te houden.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers