Nieuws

Mercedes CL

Eerste beelden vernieuwde Mercedes CL

Gelekt weliswaar, maar dit zijn de eerste twee foto´s van de vernieuwde Mercedes CL. Geheel tegen de verwachting in blijft het model ook daadwerkelijk CL heten en geen S-klasse Coupé.

Eerste beelden vernieuwde Mercedes CL
Op de website van Mercedes-Benz Nederland zijn deze twee foto´s al te zien. Vermoedelijk heeft de internetafdeling deze beelden alvast klaar gezet, maar per ongeluk ook al gepubliceerd. Aan details ontbreekt het daardoor nog wel, maar de uiterlijke wijzigingen spreken voor zich. We zien nieuwe koplampunits die net iets anders van vorm en indeling zijn. Bovendien is er zowel in de koplampen als in de voorbumper gebruik gemaakt van LED-technologie. Over de voorbumper gesproken, ook die is geheel nieuw en meer in lijn gebracht met Mercedes huidige modellengamma. Verder is de grille meer aangezet en staat de auto op nieuw lichtmetaal. Ondanks dat een foto van de achterzijde nog ontbreekt vermoeden we dat hier een nieuwe bumper en nieuwe lichtunits zijn toegepast. De spyshots hebben immers al voldoende verraden.

Introductie aanstaande
Lang kan het niet meer duren voordat Mercedes de vernieuwde CL zal onthullen. Wij houden je uiteraard op de hoogte als er meer details bekend gemaakt worden. Voor nu blijft het bij deze twee beelden en onze compilatie van de oude en nieuwe CL. Oh ja, Mercedes was ook zo vriendelijk de prijs er alvast bij te zetten: vanaf € 161.161,-. En dat is exact even duur als de huidige CL 500.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eerste beelden vernieuwde Mercedes CL
Eerste beelden vernieuwde Mercedes CL

Zoeken

Merk- & modeldossiers