Nieuws

Volkswagen Tiguan

Gelekte brochure tipt over vernieuwde VW Tiguan

Het ziet er naar uit dat wij net als de Chinezen binnenkort naar de dealer kunnen voor een opgefriste Tiguan. Het internetmagazine Worldcarfans.com werd namelijk blij verrast met een gescande foto uit de beruchte brochure van de Volkswagen.

Gelekte brochure tipt over vernieuwde VW Tiguan
Hoewel de foto – waarschijnlijk met een GSM geschoten – ietwat troebel is valt er genoeg te zien. Zoals het een vernieuwde Volkswagen betaamd blijven de modernisaties beperkt maar zijn ze voldoende om weer in de pas te lopen met de rest van de familie.
Omdat de Tiguan nog maar enkele jaren in ons middenin is was daarvoor alleen een moderne voorbumper, een aangepaste grille en nieuwe mistlampbehuizingen nodig. Hoewel niet zichtbaar is de achterzijde ongetwijfeld opgewaardeerd met een licht geretoucheerde bumper en misschien anders ingedeelde lichtunits. Om ook de nog komende jaren mee te kunnen doen neemt Volkswagen LED-dagrijverlichting in de koplampbehuizingen op.
Intern en onderhuids blijft alles nagenoeg bij hetzelfde. En waarom ook niet, de huidige Tiguan loopt hierin nog steeds met de beste in zijn klas mee. Met hooguit enkele kleine verbeteringen hier en daar is de Tiguan weer helemaal bij de tijd.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers