Automultimedia

Sony DSX-S300BTX

Nieuwe Sony´s gaan enkel voor digitaal

Sony voegt twee digitale muzieksystemen voor in de auto toe aan de Xplod-serie. De DSX-S300BTX en de DSX-S200X beschikken niet over een CD-speler maar spelen juist in op de groeiende populariteit van digitale muziek door de toevoeging van twee USB-ingangen en interne opslagcapaciteit.

Nieuwe Sony´s gaan enkel voor digitaal
Steeds meer mensen geven de voorkeur aan het afspelen van muzieknummers vanaf een digitale mediaspeler in plaats van CD’s. Beide nieuwe muzieksystemen van Sony beschikken daarom over een zogeheten Tune Tray – deze bevindt zich achter het naar beneden te klappen front-paneel – die draagbare muziekspelers eenvoudig aansluit op het muzieksysteem in de auto. Bovendien beidt het een veilig onderkomen voor deze externe muziekdragers. Voor het weergeven van meer informatie is het beeldscherm uitgebreid van twee naar vier beeldlijnen. Dit komt volgens Sony tevens het uiterlijk van een digitale muziekspelers ten goede.

Snel muziek zoeken en afspelen
Met de toevoeging van zoektechnologieën zoals het Sony SenseMe, Zappin en Quick-BrowZer wordt het doorzoeken van de muziekcollectie makkelijker gemaakt. Met SensMe bijvoorbeeld is het mogelijk verschillende afspeellijsten op basis van een bepaalde gemoedstoestand te creëren. Denk hierbij aan lijsten voor rijden op de snelweg en rijden in de ochtend of nacht. Met Zappin speelt de speler meteen de intro’s van nummers af, zodat snel het juiste liedje is te kiezen. Tot slot biedt Quick-BrowZer de mogelijkheid om te zoeken op artiest, album, genre, afspeellijst, mapjes en bestanden. Advanced Sound Engine is de technologie voor weergave van de mooiste klanken. Het systeem beschikt onder andere over EQ7, Listening Position (Time Alignment), DM+ Advanced, Rear Bass Enhancer en Dynamic Loudness. Allemaal snufjes waarmee je de bron op eigen smaak kan afstemmen.
Bovenop de DSX-S200X biedt de luxueuzere DSX-S300BTX over Bluetooth waardoor muziek draadloos is te streamen of telefoonnummers (maximaal 500) te synchroniseren met het interne geheugen. Via het display van de DSX-S300BTX zijn nummers handig op te zoeken.

De € 280,- kostende Sony DSX-S300BTX en de honderd euro minder kostende DSX-S200X zijn verkrijgbaar vanaf augustus.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Sony´s gaan enkel voor digitaal

Zoeken

Merk- & modeldossiers