Automultimedia

Kenwood DNX 9260 BT

DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood

De DNX 9260 BT is Kenwood’s nieuwe topmodel onder hun navitainers en behelst alle features die een zelfrespecterende navigatie-, audio- en multimediafreak zich maar kan wensen. Het toestel is per direct verkrijgbaar via de betere speciaalzaken.

DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood

De DNX 9260 BT is de opvolger van de vorig jaar geïntroduceerde DNX 9240 BT en biedt zowel een verbetering als een uitbreiding op dat voormalige topmodel binnen de serie navitainers van Kenwood. Kenwood claimt vooral dat de DNX 9260 BT zeer hoog scoort dankzij zijn razendsnelle navigatie met de verbeterde 3D-weergave. Nieuw is dat de menu´s voortaan ook in 3D bekeken en bediend kunnen worden en het is mogelijk de drie belangrijkste signaalbronnen als symbool in het hoofdkeuzemenu op te nemen.

Navigeren een eitje
Specialist Garmin is verantwoordelijk voor de navigatiesoftware. Dankzij een krachtige processor en bijpassende GPS-ontvanger worden (alternatieve) routes snel berekend. TMC is standaard, evenals moderne hulpmiddelen als rijstrookbegeleiding, de weergave van gebouwen in 3D en bewegwijzeringsinformatie in Reality View. Garmin´s EcoNavigation kan eventueel informatie geven over zaken als het brandstofverbruik en de meest zuinige routes. Gedetaileerde, actuele kaarten van nagenoeg alle landen in Europa zijn voorgeïnstalleerd om overal je weg te kunnen vinden.

DualView
Voor kristalheldere weergave van de grafieken, kaarten en video’s staat het 7 inch VGA-beeldscherm in 17:9 formaat garant. En middels het touch screen is bediening altijd dichtbij. Bijzonder is de beeld-in-beeld functie, een soortgelijke feature als het DualView van Mercedes, waarmee verschillende bronnen gelijktijdig bekeken en bediend kunnen worden. Om diefstal te voorkomen is het navigatiescherm volledig te verwijderen.

Multimedia
Met Bluetooth aan boord biedt de DNX 9260 BT handsfree telefoneren en audio
streaming. Audio- en filmliefhebbers zullen vooral gecharmeerd zijn van de geïntegreerde DVD/CD- speler met 5.1 DSP Dolby-Digital afspeelmogelijkheid inclusief DTS-decoder en het standaard aanwezige Dolby Pro Logic II. De meest populaire dataformaten kunnen worden afgespeeld en anders kan er altijd nog een externe mediaplayer aangesloten worden middels de twee USB-poorten. Aan de achterkant van de DNX 9260 BT kunnen via de 5-Volt voorversterker en twee A/V-ingangen met automatische PAL/NTSC omschakeling en een iPod A/V-input andere (eventueel analoog) bronnen aangesloten worden. Voor persoonlijke klankinstellingen kan de gebruiker terugvallen op de 13-band equalizer.

De nieuwe Kenwood DNX 9260 BT is zoals vermeld per direct te verkrijgen en kost € 1.799,-.

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood
DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood
DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood
DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood
DNX 9260 BT nieuwste alleskunner van Kenwood

Zoeken

Merk- & modeldossiers