Automultimedia

Kenwood DNX520VTB

Nieuwe Kenwood Navitainer voor VAG-modellen

Kenwood presenteert haar eerste op maat gesneden Navitainer. Deze zogeheten DNX520VTB past naadloos in het interieur van de huidige modellenreeks van VW, Seat en Skoda, en biedt volgens de multimediagigant hetzelfde of zo niet meer dan de toestellen van de autofabrikant zelf.

Nieuwe Kenwood Navitainer voor VAG-modellen
De Kenwood DNX520VBT is een alles-in-één navigatiesysteem dat uiterlijk geheel is afgestemd op de dashboardontwerpen van het moderne wagenpark van VW, Seat en Skoda (in totaal 25 modellen). Het design, de functietoetsen en de draaiknoppen passen harmonisch in het originele interieur van de auto af-fabriek. Ook de bedieningsverlichting van het apparaat matcht moeiteloos in dit geheel.

Gebruiksvriendelijk
De DNX520VBT is voorzien van een 7 inch 2DIN VGA-monitor met heldere, contrastrijke beeldweergave en touch screen. Mede dankzij de nieuw ontwikkelde user interface en de drie manieren om de menu’s weer te geven – in 15 verschillende talen – middels een multifunctionele draaiknop is de bediening van de nieuwste Kenwood overzichtelijk en intuïtief. De geïntegreerde Bluetooth hands freefunctie maakt het mogelijk veilig te bellen tijdens het rijden.

Europa
Navigatiesoftwarespecialist Garmin is verantwoordelijk voor het kaartenarsenaal van ‘City Navigator
Europa NT2010’, terwijl een GPS-ontvanger van de nieuwste generatie razendsnel navigeren mogelijk maakt. Andere features die standaard zijn behelsen een TMC-receiver voor een dynamische routebeschrijving bij gewijzigde verkeerssituaties en Garmins EcoNavigation, een functie die informatie geeft over brandstofverbruik, de zuinigste routes, etc. Om het systeem te actualiseren kunnen updates en aanvullende POI’s via micro SD-cards aan de voorkant worden geladen. Het aantal gesproken talen waaruit gekozen kan worden bedraagt achttien, voor de tekstweergave staan negen talen ter beschikking.

Digitaal vertier
Ook op het gebied van A/V-entertainment moet de Kenwood DNX520 VBT zijn mannetje staan dankzij de modernste technieken en een omvangrijk programma-aanbod. Het geïntegreerde DVD/CD-playback systeem verwerkt alle gangbare video- en audio-bestanden, inclusief het zo geliefde formaat van MP-3 & Co. Indien aanvullende monitoren aan de achterzijde van de voorstoelen zijn gemonteerd, is het tevens mogelijk via de DNX520VBT films af te spelen voor de passagiers op de achterbank. Voor uitbreiding van het aantal bronnen is de Navitainer voorzien van een USB-poort aan de voorzijde, en met iPod Direct Control komt ook de Apple Community volledig aan zijn trekken. De functie is compatible met alle actuele iPod-spelers, inclusief de iPhone en de iPhone 3GS. De aansluiting verloopt middels de optionele adapter KCA-iP240V.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Kenwood Navitainer voor VAG-modellen
Nieuwe Kenwood Navitainer voor VAG-modellen

Zoeken

Merk- & modeldossiers