Automultimedia

Mercedes InCar Hotspot

Draadloos internet in de Mercedes E- en S-klasse

Mercedes presenteert draadloos internet in de E- en S-klasse onder de naam InCar Hotspot. Hiermee kun je in de auto een snelle en stabiele internetverbinding realiseren. En dat maakt werken in de auto wel heel relaxed.

Draadloos internet in de Mercedes E- en S-klasse
Volgens Mercedes opent InCar Hotspot een wereld aan mogelijkheden. Vooral voor wie gereden wordt. Je kunt achterin de auto je mail controleren, beurskoersen bijhouden en het nieuws kijken. Een groot voordeel van de InCar Hotspot is dat de inzittenden gebruik kunnen maken van hun eigen (vertrouwde) apparatuur – ze zijn dus niet aangewezen op de (kleinere) displays van bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiescherm.

Werking
Het tot stand brengen van draadloze internetverbinding begint met het invoeren van een geschikte SIM-kaart in de InCar Hotspot. Het systeem dient vervolgens (eenmalig) geconfigureerd te worden. Daarna is het mogelijk om laptops, telefoons etc. via WLAN aan de auto te koppelen. De online verbinding wordt met tussenkomst van een speciale antenne verzorgd door snelle en stabiele HSPDA/UMTS of GPS/GPRS/EDGE-signalen. De Mercedes-Benz InCar Hotspot is nu leverbaar voor de E-Klasse en de S-Klasse. De prijs bedraagt € 1.299,- inclusief montage. Zo wordt filerijden ineens minder ineffectief.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Draadloos internet in de Mercedes E- en S-klasse
Draadloos internet in de Mercedes E- en S-klasse

Zoeken

Merk- & modeldossiers