Automultimedia

Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT

Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT

De vraag naar digitale connectiviteit, geïntegreerde communicatie en een betere luisterervaring in de auto klinkt steeds luider. Reden genoeg voor Pioneer om zijn assortiment entertainmentproducten met twee nieuwe digitale mediaontvangers uit te breiden: de MVH-8200 en de MVH-8200BT.

“Compacte opslagmedia met een enorme capaciteit die grote hoeveelheden muziek- en videobestanden kunnen opslaan zijn gemeengoed voor de consument”, aldus Ronald De Wilde, Product en PR-manager van Pioneer Benelux. “Muziek- en videoliefhebbers verwachten die mogelijkheden tegenwoordig ook in hun auto”. Om in te spelen op deze ontwikkeling presenteert Pioneer twee nieuwe toestellen, de MVH-8200 en de MVH-8200BT. Deze worden in het dashboard ingebouwd en kunnen digitale data afspelen van een iPod, USB-opslagmedia en Secure Digital (SD) geheugenkaarten. Eigenlijk niets nieuws onder de zon zou je zeggen, maar er is meer… 

Prettig groot scherm
De MVH-8200 is identiek aan de MVH-8200BT op bluetooth-mogelijkheden na. Beide apparaten zijn uitgevoerd in een enkel DIN-formaat met een 3 inch groot scherm voor het weergeven van audio- en videobestanden. Meteen valt het op dat de toestellen nauwelijks zijn voorzien van bedieningstoetsen en er daardoor erg strak uitzien. Alles kan namelijk worden bediend met de grote bedieningsknop, terwijl het nieuwe on-screen display volledige toegang biedt tot alle afspeellijsten, album art, videobeelden en andere data van externe muziekspelers.

Mogelijkheden
Uiteraard kan de MVH-8200(BT) alle gangbare muziekdata weergeven zoals MP3-, WMA- en AAC-muziekbestanden. Een USB- en SD-poort bevinden zich respectievelijk rechtstreeks op het frontpaneel of daarachter waardoor het aansluiten van externe apparatuur snel en eenvoudig gaat. De media-ontvangers zijn tevens uitgerust met het zogeheten Advanced Sound Retriever, een gepatenteerde technologie van Pioneer die muzikale details upscaled indien deze feitelijk van mindere kwaliteit zijn.

De Pioneer MVH-8200 en MVH-8200BT zijn verkrijgbaar vanaf maart bij de daarvoor gespecialiseerde winkelketens en kosten respectievelijk € 349,- en € 449,-.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT
Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT
Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT
Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT
Nieuw: Pioneer MVH-8200 & MVH-8200BT
Redactie
Door Redactie

Zoeken