Automultimedia

Pioneer CD-tuners

Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer

Pioneer presenteert een nieuwe reeks van CD-tuners. Deze weergevers zijn te verkrijgen in verschillende prijsklassen, maar bieden allemaal een eigenschappen en mogelijkheden die muziek laten klinken zoals het bedoeld is.

Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Aan de basis van het opgewaardeerde gamma Pioneer CD-tuners staat de DEH-1200 (€ 99,-). Deze is gericht op gebruikers die genoeg voldoening halen uit het gebruik van enkel de radio of de CD-speler met MP3- en WMA-afspeelmogelijkheid. Een Mosfet 4x50Watt-versterker zorgt volgens Pioneer voor een glasheldere, onvervormde sound, ook bij hoge volumes. Instellingen zijn beperkt tot regelen van de lage, midden en hoge tonen (bas/mid/treble). Een andere geluidsbron aansluiten kan middels de AUX-ingang en het toestel is bevat rode toetsenverlichting en een witte display voor een passende integratie in welke auto dan ook.

DEH-2200UB
Audiofielen van het nieuw tijdperk zijn beter af met de DEH-2200UB (€ 119,-). Deze is namelijk voorzien van een geïntegreerd USB-slot en ASR-regeling. De mogelijkheden zorgen ervoor dat de muziek op je USB-muziekdrager evenzo goed klinkt als van de originele CD-opname. Speciaal voor Volkswagen-rijders is er een afgeleide 2200UB verkrijgbaar met dezelfde blauwe en/of rode instrumentariumverlichting als dat van de auto zelf.

DEH-3200UB
Pioneer claimt met de DEH-3200UB juist de iPod-, iTouch-, en iPhone-gebruiker op zijn wenken te bedienen. Het toestel is uitgerust met de nodige software om via de zojuist genoemde Apple-producten muziek in je auto te beluisteren, te bedienen en op te laden. Het weergeven van AAC-compressie (Apples tegenhanger van MP3) behoort uiteraard tot de mogelijkheden van de 3200UB. Een 5-bands grafische equalizer geeft vervolgens nog meer controle over het geluid.

DEH-4200SD
SD-cards zijn voornamelijk bekend uit de wereld van fotografie, maar velen gaan eraan voorbij dat een SD-card ook gebruikt kan worden om grote hoeveelheden muziek op te bewaren. Nu je dit weet kan je voortaan zo’n, met muziek volgepropte, SD-kaart in je Pioneer DEH-4200SD stoppen en in de auto luisteren naar je favoriete muziekcollectie. Het toestel bevat bovendien drie versterkeraansluitingen indien meer output gewenst is. Extra bedieningsgemak wordt geboden met de optionele afstandsbediening geeft je extra bedieningsgemak. De Pioneer DEH-4200SD heeft een prijs van € 179,-.

DEH-5200SD
Voor een prijs van € 199,- is er de nieuwe DEH-5200SD. Dit toestel biedt nog meer bedieningsgemak en geluidskwaliteit dankzij de grote OEL-display waarop informatie over de muziek op bijvoorbeeld je iPod wordt getoond. De drie "High-Volt" RCA-uitgangen zorgen voor een hoogstaand signaal naar eventuele additionele versterkers.

DEH-7200SD
Absolute weergavetopper is de Pioneer DEH-7200SD, die naast alle eerder genoemde eigenschappen van de overige modellen nog over een kantelfront beschikt. Hiermee kan een grotere display te voorschijn getoverd worden wat de bediening nogmaals ten goede komt. Bovendien gaf dit de makers de vrijheid een prachtig, superstrak toestel te ontwerpen. Zijn prijs? De Pioneer DEH-7200SD kost € 229,-.
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer
Hoge klankkwaliteit bij nieuwe tuners van Pioneer

Zoeken

Merk- & modeldossiers