Automultimedia

Navigon presenteert de 3310max

Navigon presenteert de 3310max

Speciaal voor de Nederlandse markt introduceert Navigon de nieuwe 3310max. Volgens de Duitse navigatiespecialist is de prijs/kwaliteitverhouding van het toestel z’n grootste pluspunt. Het systeem ligt per direct in de winkels tegen een prijs van € 199,-.

De Navigon 3310max heeft een 4,3 inch scherm en beschikt over TMC-verkeersinformatie en over de nieuwste kaarten van 40 Europese landen. Daarnaast krijgen kopers bij de aanschaf van een 3310max tachtig procent korting op Navigon FreshMaps waarmee de kaarten gedurende twee jaar elk kwartaal worden geupdate voor eenmalig prijs van € 19,95,-. Fresh Update Portal biedt vervolgens de mogelijkheid tot upgraden naar meerdere navigatiefuncties.

Alles wat je écht nodig hebt
Het vinden van de meest optimale route blijft het belangrijkste criterium voor een navigatiesysteem. Dus ook bij de 3310max, aldus Navigon. Naast een gedetailleerde routebegeleiding en het weergeven van file-informatie bevat het toestel tevens de functie TMC Route Info, waarmee bestuurders een alternatieve route krijgen voorgelegd in het geval van een file of een andere opstopping. MyRoutes is ook standaard geïnstalleerd en zorgt voor de beste route naar de bestemming op basis van de eigen rijstijl en het moment van de dag. Daarnaast berekent MyRoutes twee alternatieve routes zodat de bestuurder een keuze kan maken tussen de aanbevolen route of één van de andere weergegeven routes.

‘Anti-stress’ informatie
Wanneer je opzoek bent naar een parkeerplaats in de buurt van je bestemming geeft het zogeheten Clever Parking de openingstijden, contactinformatie en het totaal aantal parkeerplaatsen aan. Andere Point Of Interests (POI) zoals tankstations, restaurants en andere recreatiefaciliteiten zijn tevens te vinden. En ook hierbij kunnen alle (contact)gegevens worden opgevraagd. Verder biedt de 3310max een heleboel informatie op het gebied van veiligheid zoals de Lane Changing Assistant Pro en Reality View Light.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Navigon presenteert de 3310max
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers