Automultimedia

VW´s kijk op moderne electronica

VW´s kijk op moderne electronica

De moderne technieken laten de autoindustrie niet stil zitten. Volkswagen komt met een Passat omgebouwd tot een rijdend kantoor.

In deze Passat hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeten bent voor een belangrijke afspraak. Je kunt namelijk binnen enkele seconden contact leggen met de computer op kantoor. Ook kun je even een e-mailtje lezen en versturen. Sta je in de file? Geen probleem, ga je toch gewoon even aan het werk.

Om de handelingen zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er tal van stemgestuurde mogelijkheden en is er gebruik gemaakt van touch screens.

Geen zin meer en even willen ontspannen? Geen probleem in deze Passat is ook een DVD-speler gemonteerd zodat je zo even een filmpje kunt kijken. Vooral ook handig als je de kinderen achter in de auto hebt zitten die zich vervelen op een lange rit naar de vakantie-bestemming.

Behalve deze multimedia toepassingen is er natuurlijk ook een navigatiesysteem aanwezig. Dit navigatiesysteem gaat verder dan het standaard systeem, mankeert er bijvoorbeeld iets aan de auto dan stippelt het systeem automatisch een route uit naar de dichtsbijzijnde VW garage.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
VW´s kijk op moderne electronica
Redactie
Door Redactie

Zoeken