Automultimedia

Bioscoopje in de auto?

Bioscoopje in de auto?

Met name voor de vakanties is het ideaal om in uw auto de beschikking te hebben over de nodige multimedia zoals een DVD, TV en CD-speler.

Op het gebied van multimedia worden de auto´s van tegenwoordig standaard al steeds luxer uitgerust. Neem bijvoorbeeld de Maybach die bijna een complete bioscoop op de ´achterbank´ heeft. Ook voor de minder luxe auto´s is dit tegenwoordig weggelegd en is heel gemakkelijk achteraf de nodige multimedia in te bouwen. Een voorbeeld hiervan zijn de producten van Zanon.

Met name in de vakanties is het ideaal om de beschikking te hebben over diverse multimedia toepassingen in de auto. Vooral ook wanneer de kinderen een hele dag op de achterbank moeten zitten. Zij zijn de omgeving snel zat en willen wat te doen hebben. Thuis zouden ze een film (DVD of Video) gaan kijken of een spelletje doen op de Playstation. En dat kan nou eenmaal niet in de auto. Of toch? Ja, luidt het antwoord kort maar krachtig. Met de multimedia producten van Zanon die diverse TFT-schermpjes, DVD-spelers en nog veel meer multimedia producten voor in de auto levert.

Om te beginnen levert Zanon diverse TFT-schermpjes in allerlei soorten en maten. Zo hebben zij TFT-schermpjes in de afmetingen 5.6", 6.4" en een widescreen van 7". De schermjes worden geleverd met een ingebouwde luidspreker. Desgewenst is er ook een (draadloze) hoofdtelefoon bij te leveren zodat iedereen zijn eigen geluid heeft. Enkele schermpjes worden zelfs geleverd met afstandsbediening zodat het gebruiksgemak ook nog eens flink toeneemt.

Bij de schermpjes is ook een steun verkrijgbaar om ze gemakkelijk aan de hoofdsteun van de voorstoelen te monteren. Behalve dat is er ook een scherm dat aan het dak van de auto bevestigd kan worden. Deze kun je uitklappen wanneer je er gebruik van wilt maken en weer dicht klappen als het scherm niet gebruikt wordt.

Aan enkel een schermpje heb je niets. Daarom levert Zanon ook DVD-spelers om bijvoorbeeld een filmpje te kunnen kijken. Behalve DVD´s kun je op deze DVD-spelers ook bijvoorbeeld een CD met MP3´tjes afspelen. De DVD-spelers zijn compact van formaat en daarom makkelijk te plaatsen in bijvoorbeeld het dashboardkastje of onder een stoel.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken