Automultimedia

Zeer populair en goed werkend navigatiesysteem

Zeer populair en goed werkend navigatiesysteem

Pioneer´s populaire navigatiesysteem, de AVIC-60D-2, heeft vele mogelijkheden en is een van de best werkende navigatiesystemen.

Dit uitermate goedwerkende navigatiesysteem, inclusief DVD-rom, komt nog meer tegemoet aan de wensen van de consument en de professionele gebruikers.

De Het Pioneer DVD-navigatiesysteem draagt de appreciatie van zowel eindgebruikers als verdelers weg door zijn sterke prestaties op volgende vlakken:
-Routeberekening en -herberekening
-Snelheid
-Adresinvoer (rechtstreeks ingeven van de straat zonder de plaatsnaam)
-6 route-berekening met duidelijke kleurstelling, TMC meldingen en voorberekende
alternatieven (visueel zichtbaar met afstands- en tijdsindicatie)
-Visuele begeleiding
-Automatische voice command
-Ritregistratie op PC-kaart
-Gepersonaliseerde achtergronden
-Gecombineerde schermen met AV-functionaliteit
-Standaard TMC
-Diefstalbeveiliging d.m.v. het afneembare scherm
-Heel Europa op 1 DVD-rom

Wat met name voor gebruikers van een auto van de zaak handig is, is het registeren van je kilometers. Ritregistratie op een PC-kaart (optionele Compact Flash Card) wordt nu mogelijk. De gebruiker kan ingeven of een route om professionele dan wel om privé-redenen gereden wordt. Het geheel van ritten kan op een PC verwerkt worden met de nieuwe NavAdmin software (€ 19.99). Hierdoor hoef je niet meer met pen en papier je kilometers bij te houden maar door een simpele druk op de knop wordt geregistreerd of je rit privé of zakelijk is.

Dit Pioneer navigatiesysteem is tevens uitgerust met een prioriteitsschakeling voor het beeld.
Dit wil zeggen dat een achtercamera kan aangesloten worden, en dat dit beeld automatisch op het scherm verschijnt als de achteruitversnelling ingeschakeld wordt.
Bovendien heeft Pioneer samen met een lokale camerafabrikant een unit ontwikkeld waardoor eveneens een dodehoek-camera kan aangesloten worden. Indien de rechter richtingaanwijzer ingeschakeld wordt, wordt dat beeld automatisch op het scherm getoond. Pioneer wil op deze wijze vrachtwagenchauffeurs een extra stukje zicht, en bijgevolg veiligheid, aanbieden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken