Automultimedia

E- en S-klasse met automultimedia van AMG

E- en S-klasse met automultimedia van AMG

De Mercedes E- en S-klasse kunnen door AMG voortaan worden uitgerust met een modern multimedia systeem. In de E-klasse gericht op entertainment in de S-klasse op zakelijk gebruik.

AMG staat bekend als huistuner van Mercedes. Naast het tunen en stylen van Mercedessen is AMG ook gespecialiseerd op het gebied van automultimedia wat duidelijk wordt uit het feit dat AMG nu een multimedia systeem aanbiedt voor de Mercedes E- en S-klasse. Eerder al liet Mercedes een S-klasse zien die was uitgerust met UMTS.

De E-klasse is leverbaar met een systeem dat is voorzien van twee LCD schermpjes die gemonteerd worden aan de achterkant van de hoofdsteun van beide voorstoelen. Hierop kan TV, video of DVD worden gekeken. Behalve dat is het mogelijk om er een spelcomputer zoals een PlayStation op aan te sluiten of zelfs een digitale camera zodat je meteen je foto´s kunt bekijken.

Het systeem in de S-klasse is meer gericht op de zakelijke markt. Tussen de beide zitplaatsen op de achterbank is een armsteun gemonteerd. In deze armsteun zit een multifunctionele unit met onder andere een fax, kopieerapparaat, printer, scanner en modem. Het is mogelijk om je notebook, mobiele telefoon of elektronische agenda aan te sluiten op deze ´multifunctionele armsteun´.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
E- en S-klasse met automultimedia van AMG
Redactie
Door Redactie

Zoeken