Automultimedia

Pioneer NavGate 900: All-in-one

Pioneer NavGate 900: All-in-one

De Pioneer NavGate 900 is één van de meest uitgebreide navigatie-/entertainmentsystemen van dit moment. Het systeem beschikt over een touchscreen waarmee de functies van de navigatie, de carkit, het audiosysteem en de DVD-speler te bedienen zijn. De NavGate 900 is in tal van auto´s in te bouwen.

Het ‘gezicht’ van de NavGate 900 is de behuizing met daarin centraal het 5.8 inch touchscreen. Doordat het systeem in tal van auto´s is in te bouwen kan dit zo netjes worden weggewerkt dat het niet onder doet voor een (veelal duurder en minder uitgebreid) af-fabriek systeem. Bovendien zijn de functies zeer uitgebreid. Eén van zijn hoofdfuncties is het navigatiesysteem. Deze maakt gebruik van de Europese wegenkaarten op een 2GB flash geheugen met snelle respons en biedt weergave van kaarten in hoge resolutie met reliëfaanduiding en 3D-details, stembegeleiding in 20 talen (net als alle menu’s), verkeersberichten (TMC) en Text-to-Speech (TTS) voor uitgebreide route-informatie.

Multimediaspeler
In combinatie met de navigatiefuncties maakt de NavGate 900 van zijn krachtige processor gebruik voor een uitgebreid menu van multimedia- en communicatieopties. De ingebouwde DVD-speler is altijd beschikbaar, ook tijdens de navigatie, om DVD’s en CD’s af te spelen in Divx, MP3 en WMA-formaat. Bovendien is het mogelijk om MPEG 4-bestanden af te spelen vanaf een SD-kaart of USB-aangesloten apparaat. Het aansluiten van bijvoorbeeld een iPod of MP3-speler behoort eveneens tot de mogelijkheden. De Pioneer 4X50 MOSFET versterker zorgt voor de weergave van het geluid. Tot slot kan er ook een achteruitrijcamera worden aangesloten en behoort een Bluetooth-carkit tot de standaarduitrusting.

NavGate Feeds
Extra gebruiksgemak wordt mogelijk gemaakt dankzij NavGate Feeds. Dit programma moet op de PC worden geïnstalleerd en daarmee kunnen zaken als campings, stadions en allerhande toeristische en praktische bestemmingen worden opgezocht. Er kan bijvoorbeeld (handig voor vertegenwoordigers) ook een hele lijst met adressen in worden gevoerd en zodoende middels de computer de handigste route worden gekozen. Vervolgens kan alle data via een SD-kaart of USB-stick worden ingeladen op de NavGate 900.

Prijs
De prijs van de NavGate 900 is vastgesteld op € 1.199,-. Wie kiest voor de NavGate 700 beschikt over dezelfde functionaliteiten, maar mist een DVD-speler. De NavGate 700 kost € 999,-. Het systeem is in te bouwen in de meeste auto´s die een dubbel-DIN formaat hebben. Hierbij valt te denken aan populaire modellen als de Peugeot 307, Volkswagen Touareg, Seat Leon, Kia Sorento en meer.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Pioneer NavGate 900: All-in-one
Pioneer NavGate 900: All-in-one
Pioneer NavGate 900: All-in-one
Redactie
Door Redactie

Zoeken