Automultimedia

BMW Portable Navigatiesysteem voor 1- en 3-serie

BMW Portable Navigatiesysteem voor 1- en 3-serie

BMW introduceert een specifiek voor BMW ontworpen portable navigatiesysteem. Het systeem kan bij de dealer netjes worden ingebouwd en is leverbaar voor de 1-serie en 3-serie. BMW heeft voor het ontwikkelen van dit systeem de handen ineengeslagen met navigatieproducent Garmin.

Heeft u ook zo´n hekel aan die lelijke zuignap op de voorruit? En die lastige kabels die los over uw dashboard lopen? Het zijn veelgehoorde klachten van portable navigatiesystemen. BMW springt hier handig op in en levert een portable navigatiesysteem dat door de dealer in de auto kan worden gemonteerd. Bovendien is het systeem aangepast aan de wensen en eisen van BMW. Zo zien we een speciale kleurstelling, het BMW-logo op de behuizing en een BMW-logo wanneer het systeem wordt ingeschakeld. Voor een nette inbouw wordt het systeem op het dashboard gemonteerd en wordt de zuignap overbodig. Bovendien is de laadkabel verleden tijd want het systeem is rechtstreeks aangesloten op het stroomnet van de auto. Als basis voor het systeem diende de Garmin Nuvi 360. Net als Volvo heeft dus ook BMW gekozen voor Garmin.

Functies en prijs
Het systeem wordt geleverd inclusief een Bluetooth handsfree inrichting met geïntegreerde speakers en microfoon, MP3-speler en functies voor het omrekenen van valuta en het bekijken van foto’s. Bovendien kan dit BMW navigatiesysteem tot zes uur lang buiten de auto gebruikt worden. Voor een optimale routebegeleiding, kunnen de kaarten zowel twee- als driedimensionaal opgeroepen worden en zijn de gesproken instructies inclusief straatnaam. Naast kaarten voor heel Europa zijn ook BMW dealers opgenomen in de software. Het BMW portable navigatiesysteem kost nu ter introductie € 498,-. Vanaf 1 januari 2008 bedraagt de prijs € 579,-. BMW levert het systeem voor de 1-serie en 3-serie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
BMW Portable Navigatiesysteem voor 1- en 3-serie
Redactie
Door Redactie

Zoeken