Automultimedia

Rond navigatiesysteem van Blaupunkt

Rond navigatiesysteem van Blaupunkt

De Blaupunkt TravelPilot Lucca 3.5 Edition is een opvallend rond navigatiesysteem. Het systeem is nauw verwant aan de TravelPilot Lucca 3.5, maar onderscheidt zich door zijn opvallende design. Blaupunkt laat zien dat een navigatiesysteem niet alleen praktisch kan zijn, maar ook opvallend mooi.

Het portable navigatiesysteem is de afgelopen jaren in een enorme opmars geraakt. Het aanbod is verveelvoudigd en de prijzen zijn flink gedaald. Het navigatiesysteem is daarmee niet alleen meer een praktisch apparaat, maar design speelt ook een steeds belangrijke rol. Blaupunkt presenteert met de TravelPilot Lucca 3.5 niet alleen een nieuw systeem, maar met de Edition-versie ook een vernieuwend design.

Ronde behuizing
De Lucca 3.5 en Lucca 3.5 Edition zijn technisch nagenoeg identiek. Het grootste verschil zit ´em in het design. De Lucca 3.5 is een normaal rechthoekig systeem, maar de Lucca 3.5 Edition is rond van vorm. Verder zien we een mooie zwarte behuizing met aluminium accenten. De verschillende menu´s zien er modern en high-tech uit. Blaupunkt heeft naar eigen zeggen veel aandacht besteed aan een heldere en duidelijke opzet van de menu-items.

Navigatiefuncties
Net als veel andere navigatiesysteem is de TravelPilot Lucca 3.5 voorzien van diverse functies. Navigeren kan met behulp van een postcode, adres en Point of Interest (POI). Bovendien wordt dankzij de ingebouwde TMC-ontvanger de verkeersinformatie ingeladen en wordt de bestuurder gewaarschuwd voor eventueel oponthoudt. Het kaartmateriaal van 21 West-Europese landen is voorgeïnstalleerd op het 1 GB ingebouwde geheugen. Bovendien wordt er een DVD bijgeleverd waarop nog eens 20 Oost-Europese landen staan.

Multimediaspeler
Behalve navigatiefuncties is een groot aantal navigatiesystemen tegenwoordig ook voorzien van diverse multimediale functies. Zo ook de TravelPilot Lucca 3.5. Zo kunnen er diverse geheugenkaartjes worden ingestoken met daarop muziek (MP3/WMA) of beeldmateriaal (JPG/BMP/GIF). Het systeem kan hierdoor dienen als portable muziekspeler of digitaal fotoboek.

Prijzen
De TravelPilot Lucca 3.5 kost € 299,-. Wie kiest voor de designversie (Lucca 3.5 Edition) moet 50 euro extra neertellen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Rond navigatiesysteem van Blaupunkt
Redactie
Door Redactie

Zoeken