Automultimedia

Nieuwe alles-kunner van Pioneer: AVIC-X3BT

Nieuwe alles-kunner van Pioneer: AVIC-X3BT

Pioneer presenteerde onlangs de nieuwe AVIC-X3BT. Met dit nieuwe toestel maakt Pioneer haar gamma Navigatie & Entertainment systemen voor het standaard autoradio formaat compleet.

De AVIC-X3 is de opvolger van de AVIC-X1. Het model heeft de mogelijkheid om MP3, WMA, AAC en DivX bestanden afspelen van je eigen CD-R of DVD-R. Het navigatiesysteem is voorzien van een Europese kaart en er is gratis TMC-verkeersinformatie beschikbaar. Met behulp van de Pioneer 3D-gyroscoop, die ook in de bergen een juiste positie bepaalt, berekent de Pioneer AVIC-X3BT steeds exact waar u zich bevindt. Uiteraard is het systeem ook voorzien van een tuner.

Achteruitrijcamera
De AVIC-X3BT kan ook nog optioneel voorzien worden van een achteruitrijcamera. Beschikbaar zijn de types ND-BC2 of ND-BC20PA. De camera schakelt zich automatisch in wanneer de achteruitversnelling ingeschakeld wordt. De verkoopprijzen zijn door Pioneer vastgesteld op € 1.599,- voor de AVIC-X3 en € 1.699,- voor de AVIC-D3BT. Die laatste is tevens voorzien van Bluetooth om zodoende handsfree te kunnen bellen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe alles-kunner van Pioneer: AVIC-X3BT
Nieuwe alles-kunner van Pioneer: AVIC-X3BT
Redactie
Door Redactie

Zoeken