Automultimedia

Pioneer´s alternatief voor af-fabriek navi

Pioneer´s alternatief voor af-fabriek navi

Pioneer introduceert de AVIC-D3(BT) als alternatief voor af-fabriek navigatiesystemen. De AVIC-D3 en AVIC-D3BT combineren de functies van een navigatiesysteem, audiosysteem en DVD-speler in één systeem. Maar de prijs is vele malen voordeliger dan bij af-fabriek systemen.

Voor een ingebouwd systeem dat af-fabriek wordt aangeboden moet bij diverse autofabrikanten als snel tussen de 2.000 en 4.000 worden betaald. Bovendien bieden deze systeem nog steeds niet altijd alle mogelijkheden die een gebruiker wenst. Pioneer springt hierop in door de AVIC-D3 aan te bieden. Het systeem combineert tal van zaken met elkaar. Zo is er een Mosfet versterker met een vermogen van 4x50 watt. Naast de FM-tuner bestaat er de mogelijkheid om CD’s, DVD’s, CD-R/RW’s, DVD-R/RW’s, VCD’s, MP3’tjes, WMA- en zelfs DivX-bestanden af te spelen. Via een simpel kabeltje kan je je iPod® of iPod-video® aansluiten én bedienen, zowel voor muziek als film. Een AUX-ingang aan de voorzijde (geschikt voor beeld en geluid) laat bovendien toe elke bron (bijvoorbeeld een Camcorder) eenvoudig aan te sluiten. Door middel van de optionele CD-UB100 module kan je muziek van een USB-stick beluisteren en bedienen. Tot slot is de AVIC-D3BT bovendien voorzien van een ingebouwde Bluetooth-carkit.

Integratie in meer dan 275 auto´s
Hoofddoel van de AVIC-D3 is een perfecte integratie in de auto. Pioneer heeft dan ook montagekaders voor meer dan 275 courante auto’s ontwikkeld, waardoor het toestel naadloos in het dashboard geïntegreerd kan worden. De stuurbediening van meer dan 250 verschillende auto’s kan eveneens aangesloten worden om de AVIC-D3 te bedienen. Bovendien kan de toetsenverlichting in 32.000 verschillende kleuren geregeld worden waardoor deze exact die van het originele dashboard evenaart. Tenslotte kunnen zowel het openingsscherm als de achtergronden van het navigatie- en AV-menu gepersonaliseerd worden met eigen JPEG-beelden, waardoor de gebruiker een persoonlijke toon, of een link naar de wagen creëert. Hierbij valt te denken aan een logo van het automerk of zelfs een foto van de eigen auto.

Prijs Pioneer AVIC-D3(BT)
Het systeem kost € 1.399,- (€ 100,- meer voor de BT) en is daarmee een sterk aanbod. Stel dat je een draagbaar navigatie-systeem, een radio-CD, een DVD-speler, een MP-3 speler, uitbreidingsmogelijkheden naar USB en iPod®, een scherm en een Bluetooth-carkit los zou kopen, dan ben je heel wat meer euro’s kwijt. Bovendien kunnen deze losse elementen nooit zo mooi in een auto geïntegreerd worden als een Pioneer AVIC-D3(BT).

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Pioneer´s alternatief voor af-fabriek navi
Pioneer´s alternatief voor af-fabriek navi
Pioneer´s alternatief voor af-fabriek navi
Redactie
Door Redactie

Zoeken