Automultimedia

Modern navigatiesysteem voor klassieke Porsches

Porsche Classic multimedia

Klassiek van buiten, modern van binnen. De Classic-afdeling van Porsche heeft een radio- en navigatiesysteem ontwikkeld voor klassieke Porsches. En je zou misschien anders vermoeden, maar het 3,5 inch grote touchscreen in bijvoorbeeld een 993 oogt alsof het er altijd heeft gezeten.

Prachtig, een klassieke Porsche. Maar ook in zo'n auto is navigatie handig en misschien wil je wel eens andere muziek horen dan het heerlijke boxergeluid dat 'ie maakt. Dat kan nu, zonder dat je moderne multimediasysteem uit de toon. Met de volle goedkeuring van Porsche dus.

Van oldtimer tot youngtimer

Het nieuwe radio- en navigatiesysteem van Porsche Classic is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten bij het interieur van de Porsche 911, van de eerste exemplaren tot de 993 van midden jaren '90. Het ontwerp en de materialen zorgen er zelfs voor dat het navigatiesysteem eruit ziet alsof het er altijd al zat.

Moderne features

Klassiek is de navigatieradio alleen in de looks, want het kan net zoveel als de meeste moderne systemen. De radio, die in het standaard DIN-1 slot past, heeft zes geïntegreerde functies, er kunnen muziekdragers aangekoppeld en bediend worden en tevens je smartphone valt te verbinden via Bluetooth om zo muziek te streamen of handsfree te bellen. Dankzij low-interference technologie werkt de navigatie volgens Porsche altijd nauwkeurig en heb je minder last van storende radiozenders. Bijzonder krachtig is het systeem met 4x45 Watt niet, maar ongetwijfeld zijn de klanken die het weet te produceren heel wat mooier dan de originele radio. Als die al aanwezig was.

Aan de prijs

Tot slot, de prijs. Bij voorbaat had je al kunnen weten dat het 'klassieke' navigatiesysteem voor oudere Elfjes niet goedkoop is omdat er Porsche op staat. Het systeem kun je voor € 1.204,- ophalen bij één van de officiële Porsche Centra. De inbouw moet je zelf verzorgen of tegen bijbetaling laten doen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Porsche Classic multimedia
Porsche Classic multimedia
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers