Automultimedia

TomTom introduceert de nieuwe TomTom Go

TomTom introduceert de nieuwe TomTom Go

Autofabrikanten weten TomTom steeds vaker te vinden, maar de navigatiegigant is zeker niet vergeten hoe het wereldwijde succes voor hen allemaal begon. En dus blijft TomTom haar lijn met draagbare navigatiesystemen verbeteren.

De TomTom Go is volledig nieuw ontworpen en pakt uit met onder andere een weer wat mooier afgewerkte behuizing en een aanraakscherm met hogere resolutie. Er is keuze uit een 4,3, 5 of 6 inch scherm al dan niet voorzien van Bluetooth-functionaliteit. Om de TomTom Go nog gebruiksvriendelijker te maken werd ook de menustructuur geüpdate.

Lifetime Traffic
Met functies als Interactieve Kaart, 3D-kaarten Lifetime en TomTom Traffic kun je als gebruiker als vanouds inzage krijgen in wat er om je heen gebeurt en wat je op de uitgestippelde route nog kunt verwachten. Standaard wordt de TomTom Go geleverd met Lifetime TomTom Traffic. Dit verkeersinformatiesysteem geeft exact aan waar vertragingen beginnen en ophouden, waardoor de bestemming sneller te bereiken is. De verbeterde 3D-weergavemodus moet eveneens als toevoeging dienen. Zo zijn gebouwen en herkenningspunten beter te onderscheiden van elkaar en verloopt ook het in- en uitzoomen vloeiender.

Extra functies
De nieuwe TomTom Go beschikt verder over een aantal functies die de gebruiker extra informatie kan geven over zijn route. Zo is er de Route Balk, die in één oogopslag alle informatie weergeeft over de route en het verkeer, zoals files en flitsers. Ook zal de Go door Quick Search, op het moment dat de bestuurder begint met het intypen van zijn bestemming, al gaan zoeken naar bestemming-overeenkomsten. Het updaten van de kaarten is altijd gratis en gedurende de eerste drie maanden na aankoop is de functie Flitsers kosteloos. Flitsers geeft, zoals de naam al doet vermoeden, waarschuwingen voor aankomende flitsers.

De nieuwe TomTom Go-serie (400, 500 en 600) is binnenkort verkrijgbaar. Prijzen volgen nog.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
TomTom introduceert de nieuwe TomTom Go
Redactie
Door Redactie

Zoeken