Overige

Een aantal van de gaafste auto’s komen weer in acties

Een aantal van de gaafste auto’s komen weer in acties

We houden van mooie auto’s en een aantal van de allermooiste auto’s zijn de auto’s die ze gebruiken bij de Formule 1. Hoewel niet het snelste, vinden wij de auto van Aston Martin bijvoorbeeld een ware lust voor het ogen. De mooie, subtiele kleur groen past perfect op een Formule 1-auto. Het geluid van een Formule 1 auto vinden wij sowieso om te smullen. Mocht je zelf nog nooit de gelegenheid hebben gehad om een Formule 1 auto zelf te zien, bijvoorbeeld in Spa of Zandvoort, kunnen we je dat echt nog aanraden.

Het nieuwe Formule 1 seizoen

Tegelijkertijd begrijpen wij het ook als je zou zeggen: ‘Formule 1 is super en ik kijk graag naar mooie auto’s, maar Verstappen ligt nu zó ver voor dat het eigenlijk toch niet meer zo spannend is.’ Wij snappen de klacht, en herkennen het ook wel een beetje. Toch hebben wij een tip voor je waarmee je het wellicht toch een beetje spannender kan maken: wedden op Formule 1

Door te wedden op de coureur waarvan jij denkt dat-ie gaat winnen – in ons geval, Max Verstappen natuurlijk – maak je de wedstrijden weer spannend. Weet 'Mighty Max' al zijn tegenstanders achter zich te houden? Normaal gesproken kijk je alleen als toeschouwer, nu kijk je ook als iemand die belang heeft bij de uitslag! Als Verstappen wint – of eventueel een andere coureur waarop je hebt ingezet – dan win jij (veel) geld.

Toch is dat niet het enige waarop je kan wedden. Als je bijvoorbeeld echt een liefhebber bent en ook weet wie er op zaterdag pole position pakt, dan kan je ook daar op wedden. Zelfs als je zeker denkt te weten dat Nicholas Latifi weer met gemak de eerste plek pakt tijdens de derde vrije training, zoals hij in Silverstone deed eerder dit seizoen, kan je daar op wedden.

Dan nog iets extra’s…

We hebben ook nog een andere tip waar je wellicht op kan letten: bonussen. Meestal is het zo dat wanneer je voor de eerste keer een bedrag stort, je een extra cadeau krijgt van Unibet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra speeltegoed. Het zou zonde zijn om dat mis te lopen, want we weten allemaal dat gratis goed is. Bovendien geeft het wat meer spelingsruimte: zo zou je wellicht niet zo snel wedden dat een underdog als George Russell pole position pakt, maar het kán wel. Met extra speeltegoed ben je dan wellicht ook wat eerder geneigd om daarop te wedden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken