advertorial

Op weg met de cabriolet? Dit is kleding waarin je gezien wilt worden

Even geduld nog! Laat maart zijn staart roeren en dan kan over enkele weken eindelijk jouw cabriolet weer van stal worden gehaald. Kap naar beneden, zonnebril op je hoofd en flaneren maar. Niet in die joggingbroek waarmee je Zoom-calls aanneemt natuurlijk, maar in een exclusieve en stijlvolle nieuwe outfit. Eentje waarmee je in een open auto gezien wilt worden. Eentje van BestSecret, bijvoorbeeld.

Op weg met de cabriolet? Dit is kleding waarin je gezien wilt worden

In een cabriolet rijden, is voor iedereen weggelegd. Een heerlijk sturende Mazda MX-5 van de eerste generatie koop je al vanaf 3000 euro en voor een vierzits Audi A4 of BMW 3-serie wordt meestal ook niet de hoofdprijs gevraagd. Als je iets langer door spaart, komt zelfs een chique BMW 6-serie, Mercedes SL of Jaguar F-Type binnen het budget.

Op weg met de cabriolet? Dit is kleding waarin je gezien wilt worden

Je kunt niet zomaar lid worden van BestSecret

Wil je niet zo lang wachten? Houd dan extra geld over door tot wel 80 procent te besparen op de kleding die je via BestSecret koopt. Want bij een exclusieve auto hoort een exclusieve garderobe. En wat is er exclusiever dan BestSecret? Van die online shopping community met meer dan 3000 designmerken (Porsche Design, Scotch & Soda, Diesel, Calvin Klein, en meer) kun je niet zomaar lid worden. Je moet een uitnodiging krijgen. 

Autowereld geeft je exclusieve toegang

Hoe word je lid? Moet je daarvoor in jouw convertible naar een schimmige parkeergarage rijden voor een ontmoeting met een geregenjaste contactpersoon? Nee, je mag voor deze keer gewoon op deze website blijven, want Autoreview.nl geeft je exclusieve toegang via deze link: www.bestsecret.com/autowereld.

Op weg met de cabriolet? Dit is kleding waarin je gezien wilt worden

Een beperkt aantal uitnodigingen beschikbaar

Reageer snel, want er is slechts een beperkt aantal uitnodigingen tijdelijk beschikbaar. Op BestSecret kun je altijd terecht voor de huidige en voorgaande collecties van duizenden designmerken. En heb je iets besteld waar je toch niet tevreden over bent, dan retourneer je het gewoon gratis. Want dat geld kun je veel beter gebruiken. Voor een nieuwe cabrio bijvoorbeeld …

Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers