Win een heerlijk vleespakket van Koopeenkoe.nl voor Vaderdag

Win een heerlijk vleespakket van Koopeenkoe.nl voor Vaderdag

Niet vergeten, hè! Op 21 juni is het vaderdag. De hoogste tijd dus om jouw vader – die je misschien wel de allereerste rijlessen gaf – eens goed in het zonnetje te zetten. Autowereld.com kan je daarbij helpen. Wij geven deze week iedere dag een aantal mooie cadeaus weg, zoals een heerlijk vleespakket van Koopeenkoe.nl. Hoe je dat kunt winnen? Lees snel verder!

Wil je jouw vader geen broodje rosbief geven op bed, maar liever een complete barbecue of een uitgebreid meergangendiner? Dan zit je bij deze winactie goed. Je maakt kans op een heerlijke ‘koe-pon’! Dit is een mooie voucher in luxe cadeauverpakking voor een heerlijk vleespakket van de koe.

Hoe werkt koopeenkoe.nl?

Koopeenkoe.nl is het initiatief voor goed en traceerbaar vlees, direct van de boer. Hoe werkt dat? Je koopt op koopeenkoe.nl een kop-tot-staart vleespakket. Daarin zit van alles wat. Worstjes, hamburgers en natuurlijk heerlijke biefstukken. Pas als het dier 100% verkocht is (aan ongeveer 30 mensen), wordt de koe geslacht. Daardoor kan Koopeenkoe.nl de hoogste kwaliteit vlees leveren zonder voedselverspilling. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van preventieve antibiotica, e-nummers en smaakstoffen. Dat proef je gelijk!

De beste kwaliteit vlees

Voordat jij jouw heerlijke pakket ontvangt, wordt het vlees eenentwintig dagen gerijpt. Zo heeft jouw stukje vlees altijd de beste smaak. We snappen dan ook dat jij en jouw vader niet kunnen wachten om lekker te gaan koken. Gebruik je niet alles op korte termijn? Geen zorgen, in de vriezer kun je je pakket tot een jaar bewaren.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Hoe kun je het vleespakket winnen?

Hoe kun je kans maken op het vleespakket van koopeenkoe.nl winnen? Door simpelweg het onderstaande formulier in te vullen; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Uit de inzendingen trekken wij op 21 juni één winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee!

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties