Overige

De 5 meest bijzondere tuningsobjecten van 2014

Elk jaar vergapen we ons op de redactie weer aan talloze tuningsobjecten. We geven je graag een overzicht van de vijf meest bijzondere van dit jaar. Fout of bruut, je mag zelf oordelen!

Alfa Romeo 4C Lazzarini Design

Alfa Romeo 4C Lazzarini Design

De Alfa Romeo 4C is met 240 pk bijzonder rap, maar vervang zijn vierpitter eens voor de V8 van de Ferrari 458 Italia en je hebt pas echt vuurwerk. Lazzarini Design flikt het en schopt het daarom tot de nummer 1 van onze lijst. Wow! Lees meer »

Brabus E63 AMG 850 6.0 BiTurbo

Brabus E63 AMG 850 6.0 BiTurbo

Ook dit jaar kwam Brabus weer met tal van leuks. Onze persoonlijke topper was deze aangescherpte E-klasse die tevens de snelste Brabus ooit is. Wat wil je ook met 850 pk en 1.450 Nm. Wat een bruut kanon! Lees meer »

Vorsteiner BMW GTRS4

Vorsteiner BMW GTRS4

Vorsteiner bestaat tien jaar en dat mag natuurlijk gevierd worden. Het resultaat is deze beestachtige BMW M4 die zowel optisch als technisch bijzonder opzichtig is. Wij houden er wel van! Lees meer »

Underground Audi R8 GT

Underground Audi R8 GT

Deze bizarre Audi R8 GT van Underground is wellicht nog net van vorig jaar, maar te gestoord om niet mee te nemen in het overzicht. Want zeg nou zelf: met een vermogen van 1.800 pk verdient hij eigenlijk een eigen categorie. Lees meer »

Lexani Cadillac Escalade Concept One

Lexani Cadillac Escalade Concept One

Op nummer vijf dit jaar eens geen vermogende sportwagen, maar een ultra-luxueuze Cadillac Escalade. Klik vooral even door om te genieten van alle weelde die Lexani in de Amerikaan heeft gestopt. Behoorlijk over de top dit! Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken