Overige

De 5 lekkerste conceptcars in Genève

Ranglijstjes maken is welhaast ondoenlijk, en toch doen we het. We hebben al een indruk gegeven van wat de 20 grootste primeurs op de beurs zijn, maar we maken het graag ook nog wat concreter. Dit zijn volgens ons de 5 allerlekkerste conceptcars die op de Zwitserse beursvloer debuteerden.

Swedisch beauty

Swedisch beauty

Al bij het eerste levensteken waren we er over uit. De Volvo Concept Estate zou één van de grootste klappers in Genève zijn. Dat deze Zweed zo wonderschoon is, dat hadden we dan weer niet durven dromen.

Form Italy with love

Form Italy with love

Eigenlijk gaat het hier om gedeelde eerste plaats. Maar in tegenstelling tot Volvo voel je het bij een Maserati aankomen. Niettemin is de Alfieri van grote visuele klasse en, nog mooier, een realitische voorbode van de toekomstige lekkernijen uit Modena.

Opgepast, hoogspanning!

Opgepast, hoogspanning!

Voormalige ontwikkelingspartner Koeningsegg trok haar handen ervan af. Maar dat weerhield nanoFlowcell er niet van om op eigen houtje de Quant e-Sportlimousine richting de realiteit te stuwen. Luid applaus daarvoor, want in vergelijk met deze eye-catcher is de Tesla Model S een muurbloempje.

Aziatische bliksemschicht

Aziatische bliksemschicht

Lieve hemel, wat laat Honda ons telkens lang wachten op iets lekkers. Om gek van te worden. Maar als de Japanners dit soort vuurwerk op ons afvuren, dan willen we gerust nog wat langer ons geduld aanspreken. Watertanden!

Eerst zien, dan geloven

Eerst zien, dan geloven

Vergeet de foto's van Audi, de TT quattro sport concept moet je in het echt zien om te geloven hoe bruut hij daadwerkelijk is. Niet zo monsterlijk als de auto op plek 4 in deze top-5, maar zeker te weten eentje die de haren rechtovereind zet. Hoe kan het anders met een zwaar opgefokte viercilinder in de neus.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken