Overige

De 5 meest aansprekende autotests van 2013

Dit is de meest persoonlijke kant van ons jaaroverzicht. Want wat waren voor ons nu de meest aansprekende autotests van 2013? Waar koesteren wij de meest warme gevoelens bij? In dit geval bij een vijftal zeer unieke ervaringen. En die hebben we geprobeerd ook voor jou in een bijzonder verhaal te gieten.

Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce Ghost

Een Rolls-Royce is het hoogst haalbare. Ook voor ons. En daarom was het een bijzonder unieke ervaring dat wij een dag op pad mochten met de Rolls-Royce Ghost. Lees meer »

Audi R8 e-tron

Audi R8 e-tron

Zonder enige beperkingen een R8 e-tron flink de sporen mogen geven op het voormalige vliegveld Tempelhof in Berlijn. Een miljoenen kostend prototype onder je kont en ervaren hoe elektrisch rijden nog spannend kan zijn ook. Onvergetelijk! Lees meer »

Opel Monza Concept

Opel Monza Concept

Met het zweet in de handen stonden zijn scheppers toe te kijken hoe wij een paar rondjes mochten rijden in een auto die nooit het productiestadium zal halen. Het reed voor geen meter, maar de ervaring was er niet minder om. Lees meer »

Mercedes-Benz E 63 AMG S

Mercedes-Benz E 63 AMG S

Een gedeelte van de voormalige Rally de Catalunya in een E 63 AMG S. Voor je gevoel helemaal niet geschikt voor dat bochtenwerk en daarmee extra speciaal om te spelen met de wetten der natuur. Lees meer »

Nissan Leaf Nismo RC

Nissan Leaf Nismo RC

Een Nissan Leaf in zijn meest extreme vorm. En dat wij achter het stuur mochten kruipen van die auto voelt al evenzo extreem aan. Onvergetelijk en met recht een plekje in onze top 5 meest bijzondere autotests van 2013. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken