Overige

De 5 meest bijzondere tuningsobjecten van 2013

Foute, maar ook heel stijlvolle tuning hebben we voorbij zien komen dit jaar. En uit die categorieën hebben we een mix gemaakt van de vijf tuningsobjecten die ons het meest zijn bijgebleven. De een fout, de ander juist heel cool.

Brabus B63S 700 6x6

Brabus B63S 700 6x6

Dat AMG deze auto heeft gebouwd is al bizar, maar wat Brabus ermee heeft gedaan overtreft alles. De zeswieler is van 700 pk voorzien en nog minder subtiel gemaakt dan deze al was. En ja, dan verdien je bij ons een plek op het ereschavot. Lees meer »

Abt Golf GTI Dark Edition

Abt Golf GTI Dark Edition

De Golf GTI Dark Edition van Volkswagen-tuner Abt accentueert de spierballen van de Golf GTI op smakelijke wijze. Wat ons betreft tuning zoals het hoort! Lees meer »

Novitec Rosso N-Largo

Novitec Rosso N-Largo

Aan auto's als een Ferrari F12berlinetta moet je normaliter afblijven, maar toch kunnen wij ons best voorstellen dat tuner Novitec hier klandizie voor heeft. Gemengde gevoelens dus, maar wel een auto die ons bijblijft in 2013. Lees meer »

Hamann BMW M5

Hamann BMW M5

Dit kun je een BMW M5 toch niet aandoen?! Wij weten niet waar Hamann met de gedachten zat toen deze bodykit werd ontworpen maar wat ons betreft absolute wansmaak. Lees meer »

Hennessey Corvette HPE100

Hennessey Corvette HPE100

1.000 pk uit het V8 blok van de Corvette Stingray persen, dat verdient een bepaalde mate van respect. En zodoende mocht de door Hennessey getunede Corvette niet ontbreken in ons overzicht met tuningsobjecten van 2013. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken