Overige

Welkom op 'Het nieuwe Autowereld.com'

Na een anderhalf jaar noeste arbeid is het dan zover: de zesde generatie Autowereld.com is een feit. In 15 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardig online automagazine en dus mogen we ons inmiddels volwassen noemen. Na een lange periode van ideeën opdoen, ontwerpen, maar ook bouwen en testen is het ons gelukt de compleet nieuwe website en het kakelverse logo van een clean, strak en krachtig design te voorzien, waarbij gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit voorop staat. Nieuw zijn we daardoor natuurlijk niet maar door de vele veranderingen voelen we ons stiekem als herboren. Daarom stellen we je graag even voor aan ‘het nieuwe Autowereld.com’.

Welkom op 'Het nieuwe Autowereld.com'

Welkom op 'Het nieuwe Autowereld.com'

Is it a magazine?

Is it a magazine?

Door een magazine-achtige opmaak - strakke vormgeving, grote vlakverdelingen en heldere typografie – staan lezersgemak en content voorop. Ga dus maar achterover hangen, want het nieuwe Autowereld.com bladert als een magazine met de actualiteit van het internet.

Gericht op jouw emotie

Gericht op jouw emotie

Welk automerk of type het ook is, hoeveel bijtelling hij ook heeft, het bekijken van auto’s roept altijd emotie op. En welke sentimenten dat ook zijn, wij gaan er alles aan doen om met spectaculaire video’s, knallende beelden en heerlijke one-liners elke dag een lach op je gezicht te toveren.

Interactiever dan ooit

Interactiever dan ooit

Vind je de Jaguar F-type Coupé helemaal niet zo beeldschoon als dat wij hem vinden? Of heb je vragen naar aanleiding van een rij-impressie? Geen probleem. Vanaf nu is het mogelijk om je ongezouten mening te geven en ongelimiteerd vragen te stellen onder ieder artikel.

Sharing is caring

Sharing is caring

Door ons continue kijkje in de keuken vinden we onszelf al zeer sociaal, maar met de nieuwe deel-buttons maken we het ook jou een stuk makkelijker om je mening met de wereld te delen. Binnen een mum van tijd staat jouw mening op alle sociale media!

Hapklare content

Hapklare content

Door onze zeer kritische houding bieden we je al vanaf onze geboorte artikelen met enorme diepgang. En dat zal ook zeker niet veranderen. We gaan alleen ook hapklare content produceren. Heerlijke content om tijdens een korte pauze even snel te verorberen.

Krachtig beeldmerk

Krachtig beeldmerk

Het nieuwe krachtige beeldmerk is een evolutie op de wingvorm van weleer en straalt dynamiek, energie en snelheid uit. De vijf losse elementen zijn een vette knipoog naar de vijf voorgaande Autowereld.com-websites. Bovendien vertegenwoordigen ze de losse bouwstenen van de website.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

Geoptimaliseerd voor tablets, snelle laadtijden en tal van groeimogelijkheden. We zijn volledig klaar voor de toekomst! En ach, meteen ook maar een gloednieuw en zelfontwikkeld CMS gelanceerd. Efficiënter voor ons en meer content voor jullie.

Jouw mening telt zwaar!

Jouw mening telt zwaar!

We hebben met deze site een structuur opgebouwd die het mogelijk maakt om op voort te borduren. We gaan onszelf dan ook continu verbeteren. En daar kan jij ons als lezer enorm bij helpen. Schroom niet en laat hieronder, per mail of via social media jouw mening weten!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken